کارزار انتخابات، 1394

پایگاه اطلاع رسانی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

کارزار انتخابات، 1394

پایگاه اطلاع رسانی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

پایگاه اطلاع رسانی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه شهرستان های قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ

بایگانی

گفتگوی خبرنگار شلمچه نیوز با سیدعلی ادیانی

به گزارش شلمچه نیوز، دکتر سیدعلی ادیانی ۵۶ ساله در روستای گالشکلا لفور سوادکوه و دریک خانواده نسل اندر نسل روحانی به دنیا آمد و او در این باره اینچنین می گوید: به قول سعدی همه قبیله من از عالمان دین بودند!

دکتر جان بیشتر بگویید!

باید گفت که دوران کودکی ما با دوران کودکی بچه­ های امروز خیلی فرق می­کند، چرا که در آن زمان هیچ رسانه­ای برای ضبط کردن نبود  و همه چیزی که ما می گوییم شکل تاریخی به خود دارد. دبستان  را در همان روستای گالشکلا و محل خودمان گذراندم و دوره راهنمایی را بنا به تغییر در نظام آموزشی  وقت، در شیرگاه سپری کردم و درست یادم است که ۱۳ ساله بودم که به شیرگاه عزیمت کردم.  هم صبح و هم ظهر مدرسه  بودیم . پخت و پز غذا و شستن لباسهایمان و دیگر امور شخصی در سن ۱۳سالگی به عهده خومان بود. خلاصه دوران تحصیلی ما در دومقطع راهنمایی و دبیرستان دوران غریبی است که بیان جزئیات و رخداد­های آن  برای نسل جدید خیلی باور کردنی نیست و خدا را گواه می گیرم که جز او پشتوانه ای در شهر  غریب شیرگاه در ۲۰ کیلومتری لفور نداشتم. دوران دبیرستان را در شهرستان قائمشهر  با لطف حق پشت سر گذاشتم و  برای اولین بار در مقطع  آموزش عالی  در دانشسرای راهنمایی تحصیلی قبل از انقلاب وارد شدم که این دانشسرا ماموریت تربیت معلمان مقاطع راهنمایی را داشت که با امتحان توانستم در آن راه بیابم . لیسانس و فوق لیسانس را در رشته حقوق اسلامی و دکترا را در رشته حقوق عمومی به اتمام رساندم.

 داستان اولین حضور در ماراتن انتخابات مجلس!

 همه جا مرسوم بود که معلمان  حضور گسترده  و موثری در عرصه های مختلف داشته و دارند. از اول انقلاب  که نگاه کنید  می بینید که افرادی نظیر رجایی که ریاضی تدریس  می کرد  رئیس جمهور شد، شهید باهنرعلاوه بر یک معلم حرفه ای، یک معلم اخلاق نیز بود. قهرمان نام آشنای جبهه و جنگ شهید همت هم یک معلم بود و اگر دامنه این تعلم را گسترده­تر کنیم می­بینیم که آیت الله مطهری(ره) و شهید بهشتی(ره)  نیز یک معلم بودند. آن چیزی که مرا مجاب کرد  در این عرصه حاضر شوم اصرار و تشویق متدینین و  فرهنگیان  بود و آنها احساس می­کردند این توان و این استعداد و قابلیت در من وجود دارد.

 تالیف کتابی در راستای “آسیب شناسی انتخابات”  برای ورود به انتخابات مجلس برنامه ریزی از پیش تعیین شده ای بود؟

 این تألیف مجموعه سخنرانی های من در مجامع مختلف تا سال ۱۳۷۴ است که مبانی نظری انتخابات و به بایدها و نبایدها  و به آسیب های انتخاباتی می­پردازد و اینکه یک نماینده باید چه فاکتور هایی داشته باشد، پرداخته است. این کتاب در چندین نوبت نیز  تجدید چاپ شده است.

البته طراحی از قبل نبود من همان طور که عرض کردم با حمایت قاطبه مردم فهیم، دانشگاهیان و فرهنگیان وارد شدم تا سهم و دین خود را نسبت به این مردم و انقلاب ادا کنم.  علاوه بر این تألیف ۵ کتاب دیگر را نیز در حوزه های حقوقی، اجتماعی و سیاسی به رشته تحریر در آوردم که در سایت بنده ذکر گردید.

مانند: ۱-آسیب شناسی حکومت اسلامی در نهج البلاغه (چاپ دوم)۲- حکم حکومتی و کارآمدی نظام سیاسی اسلام ۳- حقوق اساسی در حکومت علی (ع) ۴-  مهریه زنان و مسائل مستحدثه ۵- حقوق و قراردادهای نفت و گاز

دکتر سید علی ادیانی کارنامه ای در مجلس دارد؟

متأسفانه  بزرگترین آفتی که مجلس و پارلمان ما با آن مواجه است  عدم ارائه کارنامه عملکرد نماینده در طول ۴سال در حیطه وظایف اصلی او یعنی قانون گذاری و نظارت و دفاع از حقوق مردم و ارزشها،  به مردم است. چراکه با ارائه کارنامه و گزارش عملکرد صادقانه و قانونمند است که نماینده کوشا را از دیگر نمایندگان متمایز می کند.

در مجلس هشتم  به اتفاق تعدادی  از نمایندگان محترم طرح ارائه کارنامه نمایندگان در پایان دوره را مطرح کردیم که متأسفانه با عدم استقبال دیگر نمایندگان محترم مواجه شد. عملکرد اینجانب در حوزه قانون گذاری در صحن علنی مجلس و اعمال نظارت و دفاع از حقوق مردم و هنجارهای دینی و ملی، جذب اعتبارات ملی و تزریق آن در پروژه های زیر ساختی حوزه انتخابیه، کاهش  تعرفه بهای مصرفی برق و گاز خانوارها در سایت شخصی بنده همراه با مستندات آن موجود است.

کمی بیشتر!

بنده در طول ۴سال تلاش در خانه ملت به عنوان سفیر و نماینده مردم  تمام تلاشم بر این بود که   محافظ منافع ملت و مردم باشم.  مهم­ترین شاخص نماینده خوب ، حضور موثر و دائمی در فرآیند قانون­گذاری و نظارت در  مجلسشورای اسلامی است که بنده افتخار دارم اعلام کنم:

۱- در طول ۴سال ۱۵نطق میان دستور داشتم ، این درحالی است که سهمیه هر نماینده در هر سال یک نطق ۷ دقیقه ای است.

۲- در مجلس هشتم  ۴۳۱ جلسه علنی برگزار شد که من۴۲۹مرتبه در صحن علنی در موافقت یا مخالفت با طرح ها و لوایح صحبت کردم.

۳- در صحن علنی مجلس ۱۸۱۶دقیقه در مجموع ۴سال  دوره نمایندگی اظهار نظر نمودم .

۴- به عنوان مثال بعد از اینکه در انتخابات دوره نهم رأی نیاوردم یعنی ازتاریخ  ۱۲/۱۲/۱۳۹۰تا۶/۳/۱۳۹۱، تعداد ۱۸جلسه علنی برگزار شدکه  بنده ۳۵ بار اظهار نظر کردم یعنی هر جلسه ۲بار صحبت کردم که در مجموع ۱۵۲دقیقه بود.

۵- تدوین و ارائه طرح های متعدد در حوزه های اقتصادی ، اجتماعی، حقوقی، انرژی، صنعت، اشتغال، فرهنگی، آموزش و پرورش و کشاورزی یکی از کارهای بنده برابر اسناد رسمی مجلس است.در اینجا لازم می دانم که به یک نکته اشاره کنم و آن اینکه بین مدون طرح باممضی طرح تفاوت وجوددارد، از جهت شکلی هرکسی که پای طرح را امضا می کند طراح محسوب می شود اما به لحاظ ماهوی و حقیقی طراحان طرح در مجلس آن کسانی اند که طرح را تدوین می نمایند.زیرا امضا زدن طرح در ذیل طرح­ها که به شکل دستگردان در مجلس عمل می­شود کار مهمی نیست و حقیقتا جز کارنامه نماینده محسوب نمی­گردد زیرا تدوین طرح نیاز به دانش و تسلط بر موضوعی از موضوعات مندرج در طرح دارد والا امضا کردن، کار سهل و آسانی می باشد.

۶-  با عنایت به موارد ۵گانه گفته شده، تیزبینان و منصفان و رصدکنندگان فعالیت نمایندگان، خود به قضاوت خواهند نشست که کارنامه کدام یک از نمایندگانی که برای اولین بار در یک دوره چهارساله به مجلس راه یافتند، درخشان­تر و معدل عملکرد او در مجلس ، در استان و در حوزه انتخابیه برتر و بالاتر بوده است.

در کنار حضور مستمر و موثر در مجلس مسولیت هایی داشتم  همچون :

ü     عضو و سخنگوی کمیسیون انرژی

ü     نائب رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس

ü     نائب رئیس کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس

ü     رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران

ü     رئیس مجمع نمایندگان ۳استان شمالی(مازندران- گیلان – گلستان)

ü     در مجلس هشتم نیز در کمیسیون انرژی با مدیرت بنده  کارگروه تدوین قانون نفت کشور  تشکیل شد و بعد از دو  و نیم سال هم به ثمر نشست و جزء  بزرگترین دستاورد مجلس بود. کلیدی ترین  قانون نفت یعنی قانون اصلاح قانون نفت و قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت  برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی مدون شد.

ü     رئیس گروه دوستی ایران –آلمان، ایران – برزیل و ایران -کنگو

ü     سخنگوی فراکسیون حمایت از بازنشستگان لشکری و کشوری

تعریف ادیانی از مجلس!

مجلس جنگ واژه هاست، آوردگاه این نبرد درصحن علنی مجلس است. هر نماینده ای  که اطلاعات علمی لازم،  توانایی و قدرت بیان بهتر، واستدلال محکمتر، حضور ذهن قوی­تر،اشرافیت بیشتر بر قانون اساسی و آیین نامه داخلی مجلس وقوانین موضوعه و  نیز حضور پررنگ علمی و توأم با تحلیل همراه با شناخت فرصتها و تهدیدها  داشته باشد و مبرااز آلودگی های اقتصادی و فکری و اخلاقی و به دور از کانون قدرت و ثروت و هم پا و همراه مردم و ارزشهای انقلاب باشد؛ نماینده موفق و کارآمدی خواهد بود.

مجلس دهم؟

با توجه به آرای پاک حدود  ۵۲هزار رای مردم شریف در دوره نهم انتخابات مجلس به اینجانب و استمرار محبت مردم نسبت به بنده به فضل الهی اراده حضور در انتخابات مجلس دهم را  دارم و انشاءالله با حمایت مردم نجیب و خوب حوزه انتخابیه­ام بتوانم  مدافع حقوق حقه آنها در مجلس و پارلمان جمهوری اسلامی ایران شوم و کارهای نیمه تمام و بر زمین مانده دوره هشتم و دیگر مطالبات مردم را با استعانت از خداوند و اهتمام مسولین محترم در حد مقدورات انجام دهم.

منبع: www.shalamchenews.com

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی